Sähkönlaatu ja energiatehokkuus

Sähkönlaaturatkaisujemme tarkoituksena on parantaa asiakkaidemme sähkönlaatua, vähentää häiriöitä ja lisätä prosessien toimintavarmuutta. Sähkönlaaturatkaisut tehostavat asiakkaiden toimintaa, vähentävät hyödyntämättömän energian määrää, pienentävät hukkakustannuksia ja pidentävät laitteiden käyttöikää. Lisäksi ne vähentävät asiakkaiden tuotannon keskeytyksiä sekä tiedon ja työn menetyksiä.

Sähkönlaaturatkaisujamme hyödyntämällä asiakkaamme voivat myös varmistua sähköverkkoa koskevien suositusten, standardien ja lainsäädännön asettamien vaatimusten noudattamisesta. Sähkönlaaturatkaisut parantavat teollisuuden energiatehokkuutta ja vähentävät hiilidioksidipäästöjä.

Sähkönlaaturatkaisumme koostuvat Merus®-aktiivisuodattimista ja -kompensaattoreista, jotka suodattavat sähköverkoissa esiintyviä häiriöitä, jotka johtuvat esimerkiksi sähköverkoissa toimivista taajuusmuuttajista, energiansäästölampuista ja tietokoneista. Sähkön häiriöt vaarantavat sähköverkon vakauden ja aiheuttavat esimerkiksi sähkölaitteiden vikaantumisia, käyttökatkoja sekä tuotantohäviöitä.

Hyödyt asiakkaalle

  • Parantaa tuotannon tuottavuutta ja luotettavuutta
  • Tuo energia- ja kustannussäästöjä
  • Vähentää tuotannon keskeytyksiä sekä tiedon ja työn menetyksiä
  • Pidentää toimilaitteiden elinikää
  • Varmistaa sähköverkon sääntelyn ja suositusten noudattamisen