Tietoa meistä

Merus Power – kestävän ja energiatehokkaan tulevaisuuden mahdollistava teknologiayhtiö

Suunnittelemme, valmistamme ja myymme kotimaisia innovatiivisia sähkövarastoja, sähkönlaaturatkaisuja ja palveluita. Liiketoimintamme perustana ovat skaalautuva ja modulaarinen tehoelektroniikka, älykkäät ohjelmistoteknologiat sekä sähkötekninen erityisosaaminen.

Sähkövarastomme mahdollistavat uusiutuvan energian integroinnin osaksi sähköverkkoa ja luovat asiakkaille moderneja ansaintamalleja uusiutuvan energian mahdollisuuksista. Sähkönlaaturatkaisumme puolestaan vähentävät sähkössä esiintyviä häiriöitä parantaen asiakkaiden toiminnan kannattavuutta ja energiatehokkuutta.

Toimimme globaaleilla ja voimakkaasti kasvavilla markkinoilla ja kasvuamme tukevat globaalit megatrendit, kuten valtioiden ja yksityisten toimijoiden ilmasto- ja päästötavoitteet, vihreä siirtymä ja siihen liittyvät erilaiset investointiohjelmat sekä vastuullisuustavoitteet. Tavoittelemme voimakasta kasvua erityisesti uusiutuvaa energiaa hyödyntävillä sähkövarastomarkkinoilla.

Asiakaskuntamme on monipuolinen ja koostuu muun muassa teollisuuden, sähköntuotannon ja uusiutuvan energian alojen toimijoista. Olemme toimittaneet ratkaisujamme jo yli 70 eri maahan ympäri maailman.

Henkilöstömme edustaa kansainvälisesti arvostettua huippuosaamista. 

Yhtiömme pääkonttori sijaitsee Ylöjärvellä.